Man neergestoken in Rijswijk bezweken aan verwondingen en overleden

Een man die in Rijswijk werd neergestoken is in het ziekenhuis overleden.

Op 18 februari raakte een 26-jarige Hagenaar zwaargewond bij een steekpartij op het Julianalaantje. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De man is daar bezweken aan zijn verwondingen en overleden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de steekpartij. Volgens het slachtoffer was de dader een getint en droeg donkere mond- en hoofdbedekking. Verder was hij in het donker gekleed. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is nu op de zaak gezet om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor deze daad. De politie zoekt getuigen.

De politie zag die dag meerdere mensen rondom het slachtoffer staan om mogelijk hulp aan te bieden en wil graag met hen in contact komen. Er zijn ook passanten geweest die gewacht hebben totdat de hulpdiensten aankwamen en daarna weggelopen zijn, waarschijnlijk omdat ze op dat moment niets meer konden betekenen. Met al deze mensen komt de politie graag in contact. Ieder detail kan het onderzoeksteam namelijk leiden naar een mogelijke dader.