Man op openbare weg diep van achteren gefouilleerd door politie voor beetje wiet

Er is een video opgedoken van twee agenten die een man langs de openbare weg grondig fouilleren omdat ze denken dat hij wiet bij zich heeft. De agenten gaan heel ver en graaien en zoeken zelfs in de intieme zones van de verdachte.

Het incident vond recent plaats in New Jersey in de Verenigde Staten. De twee agenten roken naar eigen zeggen wiet en waren van mening dat de bestuurder zeker iets bij zich heeft. Na een grondig onderzoek in zijn auto werd helemaal niets aangetroffen.

Dit was niet duidelijk genoeg voor de agenten die overtuigd waren van het feit dat er drugs aanwezig zijn. Zodoende wordt er even wat gediscussieerd en besluit de agent om de verdachte op de openbare weg in zijn onderbroek te fouilleren. Wat natuurlijk niet meehelpt is het feit dat de verdachte wel een beetje op een prototype blower lijkt zoals je vaak in films ziet.

Zelfs nadat de agent overal letterlijk met zijn vingers gezocht heeft wordt er niets gevonden. De man had helemaal geen wiet bij zich en mocht na fouillering weer vertrekken. Hij kreeg nog wel een boete mee als cadeau voor de beschamende fouilleeractie langs de openbare weg.

PS Wie geen zin heeft om de hele discussie te zien, de grondige fouilleeractie begint rond minuut 06:00. De agent gaat op dat moment met zijn vingers langs alle intieme zones om te kijken of er een beetje wiet te vinden is.