© Crime-Nieuws.nl

Man op straat door bekende in gezicht gestoken bij incident en met spoed naar ziekenhuis

In Den Haag is een man op straat bij een incident door een bekende in het gezicht gestoken.

Op dinsdagavond 11 april heeft zich een ernstig incident voorgedaan op de Hoefkade. Een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte hierbij gewond na een conflict met een bekende van hem. Het slachtoffer liep tussen 19.45 en 20.30 uur over de Hoefkade toen de ruzie uitbrak.

De andere persoon stak het slachtoffer in zijn gezicht en vluchtte vervolgens weg. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwonding. Het is niet bekend wat de aanleiding was voor de ruzie en waarom de dader overging tot geweld.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de dader van deze laffe daad en roept getuigen op zich te melden. Ook wordt er gezocht naar camerabeelden uit de omgeving van de Hoefkade om de dader op te kunnen sporen. Het is nog niet duidelijk of de dader bekend was bij de politie of dat er een motief is voor deze gewelddadige aanval.

De Hoefkade is een drukke straat in Den Haag waar veel mensen komen om te winkelen of te eten in de vele restaurants. Het is dan ook schokkend dat er zulke gewelddadige incidenten plaatsvinden in deze omgeving. De politie benadrukt dan ook het belang van getuigenverklaringen om dit soort misdrijven op te kunnen lossen en daders te kunnen oppakken.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben van dit incident, dan wordt u dringend verzocht om contact op te nemen met de politie. Elke tip kan helpen in het onderzoek naar deze gruwelijke daad en kan bijdragen aan het vinden van de dader.