© crime-nieuws.nl

Verdachte gevlucht op slippers na schietpartij gezocht, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar onder meer een man op slippers na een schietpartij in Middenbeemster.

Op dinsdagavond 11 april werd de politie gealarmeerd over een schietincident op de Belthoeve. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de politie is nog steeds op zoek naar getuigen om meer informatie te verzamelen over de zaak.

Op woensdagavond kwamen er meerdere meldingen binnen over hetzelfde incident. Tijdens het onderzoek vonden de autoriteiten op de Bijenlust en de Vlijthoeve verschillende hulzen en goederen van de verdachten. Deze zijn in beslag genomen. De politie heeft meerdere eenheden ingezet om mogelijke slachtoffers en verdachten te vinden, maar helaas zonder succes.

Uit het onderzoek zijn drie tot vier verdachten naar voren gekomen die allen donker gekleed waren. Eén van hen droeg vermoedelijk slippers. De politie vermoedt dat de verdachten in een voertuig zijn gestapt dat geparkeerd stond in de omgeving van Meerhoeve/Noorderhoeve.

Als u informatie heeft over deze zaak of getuige bent geweest van het incident, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie. De autoriteiten roepen alle mogelijke getuigen op om mee te helpen bij het oplossen van deze zaak.