Man toegetakeld bij zware mishandeling na verkeersruzie op N201

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op de N201. Het slachtoffer werd toegetakeld door een man.

Het slachtoffer, een 30-jarige man uit de gemeente Wijdemeren, kwam uit Hilversum en reed tussen 21.00 en 21.30 uur met zijn grijze Renault Scenic richting de Rijksweg A2. Toen hij voor het stoplicht op de Vreelandseweg (kruising Kortenhoefsedijk) in Kortenhoef stond te wachten op groen licht kwam er een klein model blauwe auto (volgens de melder een Citroën Saxo) naast hem staan in het voorsorteer vak naar de Kortenhoefsedijk. Toen het licht groen werd reden beide voertuigen echter rechtdoor en dit leidde tot een botsing, waarbij de blauwe auto links achter schade moet hebben opgelopen.

Toen het slachtoffer vervolgens verderop de parkeerhaven opreed om de schade te checken en ook te informeren hoe het met de bestuurder van de andere auto ging, zag hij dat de bestuurder van de blauwe auto met een zilverkleurig voorwerp in zijn handen naar hem toe kwam. De man probeerde snel zijn auto te starten wat niet lukte door alle stress. De dader sloeg vervolgens zijn achterruit kapot en mishandelde de man. Het slachtoffer lukte het uiteindelijk om weg te rijden en is daarna opgehaald door een ambulance. De man heeft aangifte gedaan en de politie onderzoekt de zaak.