© crime-nieuws.nl

Man uit Chili wekenlang ontvoerd en mishandeld in Rotterdam en Den Haag

Een man uit Chili blijkt wekenlang te zijn ontvoerd en mishandeld in Rotterdam en Den Haag.

Op 26 september werd de man zwaargewond aangetroffen door medewerkers van de gemeente Den Haag. Hij is overgebracht naar een politiebureau en vertelde daar zijn verhaal. De man vertelt aan agenten dat hij sinds woensdag 7 september ontvoerd is geweest en mishandeld. De politie laat een ambulance komen voor zijn letsel. Er waren diverse brandwonden te zien, maar in het ziekenhuis blijkt dat hij ook een gebroken rug en heup heeft.

De man wordt overgebracht naar een ziekenhuis waar hij van die dag (26 september) tot 12 oktober opgenomen is geweest. Inmiddels heeft het slachtoffer het ziekenhuis verlaten. Hij zal nog wekenlang herstel nodig hebben. Het slachtoffer is een 41-jarige Chileen, die tijdelijk in Rotterdam was voor zijn werk. Het slachtoffer kende zijn ontvoerders niet en kan ons niet vertellen waarom hij ontvoerd is. Hij gaf aan dat de ontvoerders geld wilden hebben.

Het slachtoffer kwam op woensdag 7 september 2022 om half negen ’s avonds aan op het CS Rotterdam. Daar is hij in een lichtgrijze auto met daarin drie mannen gestapt en werd hij meegenomen naar Den Haag. Eenmaal in Den Haag werd hij vastgehouden in een woning. Na twee weken tegen zijn wil vast gehouden en mishandeld te zijn, wist de man te ontsnappen door van de derde etage uit het raam van een woning te springen.

Uit het onderzoek is gebleken dat de woning waar hij uit is gesprongen vermoedelijk in de omgeving van de Bellamystraat, Nieuwlandstraat, Pieter Langedijkstraat en de Betje Wolffstraat moet staan. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk de man uit de woning hebben zien springen of andere bruikbare informatie hebben.