pgp telefoons gekraakt, pgp gekraakt politie, pgp liquidatie diemen, pjotr liquidatie rechtszaak

Man uit Den Bosch aangehouden voor jarenlang stalken en hijgen in telefoon

De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van het jarenlang stalken van elf vrouwen. De slachtoffers werden meerdere keren per dag gebeld en hoorden iemand hijgen.

De slachtoffers werden al langere tijd lastiggevallen door een onbekende man. Zelfs het nemen van een nieuwe telefoonnummer hielp niet. De vrouwen werden op dat nummer ook lastiggevallen door de onbekende man. Bij de politie kwamen meerdere meldingen en aangiftes binnen van vrouwen uit Vught, Den Bosch en Tilburg.

Voor de vrouwen was het volstrekt onduidelijk wie de stalker was en ook voor de politie was het in eerste instantie een raadsel wie verantwoordelijk was voor het leed van de slachtoffers. Onderzoek bracht de politie in eerste instantie dan ook nergens. Maar toen begin dit jaar opnieuw aangifte werd gedaan kwam de zaak aan het rollen. De politie kreeg een 48-jarige man uit Den Bosch als verdachte in beeld.

De recherche hield de verdachte vorige week woensdag aan in zijn woning. Hij heeft inmiddels bekend dat hij verantwoordelijk is geweest voor het jarenlang stalken en lastigvallen van de elf vrouwen.