Man uren vastgehouden, mishandeld en beroofd van duizenden euro’s na afspraakje via datingapp

Een man is in Tilburg uren vastgehouden, mishandeld en beroofd na een afspraakje via een datingapp.

Het slachtoffer, een 25-jarige man uit Oosterhout, heeft zaterdagavond 28 november via een datingapp een afspraak in de omgeving van de Matterhornstraat in Tilburg. Na zijn date wordt de man plotseling door meerdere mannsn belaagd.

De daders mishandelen het slachtoffer en hij wordt enkele uren tegen zijn wil in vastgehouden. Tijdens deze uren bedreigen ze de Oosterhouter en maken ze enkele duizenden euro’s buit. Zodra de mannen op de vlucht slaan, belt het slachtoffer direct de hulpdiensten om hulp.

Agenten komen ter plaatse en treffen de man gewond aan. Een ambulance brengt het slachtoffer naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen wordt behandeld. Een rechercheteam is direct een onderzoek gestart en hield zondagochtend twee verdachten in deze zaak aan.

Het gaat om twee mannen van 18 en 19 jaar uit Tilburg. Ze zijn aangehouden voor diefstal met geweld, zware mishandeling en vrijheidsberoving. Het onderzoeksteam sluit meerdere aanhoudingen niet uit en vraagt de daders zich bij de politie te melden.