De politie in Rotterdam heeft een man aangehouden die ervan verdacht wordt de schutter te zijn geweest bij een dodelijke schietpartij. Het slachtoffer werd in een auto doodgeschoten.

Op woensdagavond 6 november werd rond 22.00 uur een 30-jarige Rotterdam onder vuur genomen op de Putsebocht. Het slachtoffer zat in een auto toen de schutter het vuur opende. De man raakte zwaargewond en overleed kort na de schietpartij. Reanimatie en hulp mocht niet meer baten.

De politie stelde een groot onderzoek in en dezelfde avond werd een 32-jarige Rotterdammer aangehouden. De man zat kort voor de schietpartij in de auto met het slachtoffer. De man is later na onderzoek weer vrijgelaten en wordt niet meer gezien als mogelijke verdachte.

Na verder onderzoek door de recherche kwam een 32-jarige man uit Rotterdam in beeld als mogelijke schutter. Een arrestatieteam heeft de verdachte donderdagavond aangehouden in een hotel in Delft. De man zit vast en wordt verhoord. Het onderzoek naar de dodelijke schietpartij wordt voortgezet.