Man veroordeeld tot 20 jaar voor liquidatie slapende man meldt zich bij politie

Eén van de veroordeelde moordenaars die door de rechtbank 20 jaar cel opgelegd hebben gekregen, heeft zich gemeld bij de politie.

Het gaat om Azzeddine A. waarvan gisteren de identiteit en foto werden bekendgemaakt. De man heeft zich vandaag gemeld bij de politie en is vastgezet. Naar medeverdachte Anel B. wordt nog gezocht door de politie. De twee hadden zich na de uitspraak van de rechtbank moeten melden maar bleken spoorloos te zijn. Zowel A. als B. hebben een straf van 20 jaar opgelegd gekregen en zijn bekend komen te staan als de ‘flatspringers’. Toen de politie een inval deed probeerden ze te ontkomen door van een flat naar beneden te klimmen en zijn hierbij ten val gekomen.

Begin 2018 werd een 25-jarige man dood aangetroffen in zijn appartement in Breda. Het slachtoffer bleek om het leven te zijn gebracht met twee kogels door zijn hoofd. Volgens de officier van justitie hij heeft de moord alle tekenen van een kille liquidatie. Het slachtoffer was in slaap gevallen en is vervolgens door zijn hoofd geschoten. Wat de reden was voor de liquidatie is nog een raadsel. De verdachten zouden ‘vrienden’ zijn geweest van het slachtoffer.