Man doodgeschoten in Rotterdam (UPDATE 2)

Zondagavond 20 januari heeft de politie in een auto aan de Essenburgsingel in Rotterdam het lichaam van een man aangetroffen. Er is een onderzoek gaande naar de toedracht en de identiteit van het slachtoffer.

Rond 20.00 uur belde een man het alarmnummer met de melding dat het niet goed ging met hem. Hij was verder niet in staat om te vertellen waar hij was of wat er aan de hand was. De politie nam de melding uiteraard zéér serieus en stuurde meerdere eenheden op pad om de man te traceren.

Ondertussen kwam er ook een melding binnen van een schietpartij aan de Essenburgsingel. Toegesnelde agenten vonden in een auto op de Essenburgsingel de man die, naar alle waarschijnlijkheid, even daarvoor had gemeld dat het niet goed ging met hem. Hij was toen al overleden.

Of er inderdaad sprake is geweest van een schietpartij is nu (nog) niet duidelijk. Het onderzoek is in volle gang.

(UPDATE)

Verschillende getuigen hebben gemeld dat het slachtoffer inderdaad is doodgeschoten. Wie het slachtoffer is en waarom hij werd doodgeschoten wordt nog uitgezocht.

(UPDATE 2)

De politie heeft gemeld dat het slachtoffer een Belgische man is. Hij is bezweken aan zijn verwondingen in zijn Mercedes CLS met Belgisch kenteken.


[youtube vJ5ZpG16eXA]

Bron: Politie