Marokkaanse drugssmokkelaars dumpen speedboot vol met hasj en ontkomen na achtervolging op zee bij Ceuta

De Spaanse Guardia Civil heeft na een achtervolging met drie speedboten van drugssmokkelaars uit Marokko een grote partij hasj gepakt. Het gaat in totaal om 4121 kilogram.

Op beelden is te zien hoe een boot van de Guardia Civil in achtervolging is met drie boten van hasjsmokkelaars. De boten werden gesignaleerd door de autoriteiten waarop een onderzoek werd ingesteld. De smokkelaars sloegen op de vlucht en gingen allemaal een andere kant op.

In één van de boten zat een grote partij hasj van ruim 4 ton. De vier opvarenden werden gered door hun kompanen in de andere boot. Ze sprongen in het andere vaartuig en lieten de boot vol met balen hasj achter. De Spaanse autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld. Er zijn voor zover bekend geen aanhoudingen verricht.

[fvplayer src=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Marokkaanse-drugssmokkelaars-dumpen-speedboot-vol-met-hasj-en-ontkomen-na-achtervolging-op-zee-bij-Ceuta.mp4″ splash=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding-2018-05-24-om-23.43.02.png” width=”568″ height=”320″]