MC No Surrender richt chapter ‘Los Rifinos’ speciaal voor Marokkanen en Turken op

Motorclub No Surrender is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws. De net opgerichte motorclub doet veel stof opwaaien in Nederland. Het begon natuurlijk allemaal door Willem Holleeder de vice-president te maken. Daardoor stond de motorclub direct al in de schijnwerpers.

Nu is er opnieuw nieuws omtrent MC No Surrender. Want ze hebben in de papieren Panorama bekendgemaakt een ‘chapter’ voor jonge Marokkanen en Turken te gaan oprichten. Onlangs hebben 15 jongens van Marokkaanse en Turkse afkomst hun ‘colors’ gekregen. Van hun wordt nu verwacht dat zij op hun beurt 150 jonge Marokkanen en Turken zullen opleiden tot volwaardig lid van de MC.

De afdeling speciaal voor Marokkanen en Turken krijgt de toepasselijke naam ‘Los Rifinos’. De vijftien nieuwe leden zullen eerst gronding worden ondergedompeld in de sfeer, visie en beleid van No Surrender. Daarna worden zij de mentors van ongeveer 150 jonge Marokkanen en Turken die binnenkort prospect worden en over een maand of 6 volwaardig lid van de club, of ‘full member’ zoals dat heet in die kringen.

Later zal dit nieuwe chapter opnieuw worden opgesplitst in een Marokkaanse en Turkse afdeling. De 150 leden van ‘Los Rifinos’ zullen vervolgens weer twee internationale chapters oprichten in Marokko en Turkije.