Medewerkster Hema zwaargewond na steekpartij in winkel, verdachte aangehouden

Zwaargewonde bij steekpartij in winkel Hema. De politie doet onderzoek.

Op een Hema-filiaal in Wormer, Noord-Holland, heeft vanmiddag een tragische steekpartij plaatsgevonden waarbij een 23-jarige medewerkster zwaargewond raakte. De politie heeft snel ingegrepen en een 21-jarige vrouw uit Wormer als verdachte opgepakt in verband met het incident.

De steekpartij veroorzaakte een schok onder het personeel en de klanten van de winkel. De 23-jarige medewerkster werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg. Haar toestand is kritiek en de gedachten van velen gaan uit naar haar en haar familie in deze moeilijke tijd.

De politie heeft onmiddellijk gereageerd op de melding van de steekpartij en heeft de 21-jarige vrouwelijke verdachte aangehouden. De autoriteiten zijn bezig met het onderzoek naar de aanleiding en de omstandigheden van het incident.

De Hema-familie is geschokt en verdrietig over het voorval en zal naar verwachting ondersteuning bieden aan het getroffen slachtoffer en haar naasten. De winkel is voorlopig gesloten voor onderzoek en het verlenen van hulp aan de betrokkenen.