VIDEO: Horloges buit bij gewapende overval op juwelier Goes door duo op scooter

VIDEO: Horloges buit bij gewapende overval op juwelier Goes door duo op scooter

Er zijn beelden van een gewapende overval op een juwelier door een duo op een scooter.

Vanmorgen rond 09.50 uur werd een juwelierszaak aan de Lange Kerkstraat in Goes opgeschrikt door een gewapende overval. Twee daders drongen de zaak binnen, waarbij een van hen een mes in zijn handen had. De overvallers eisten en namen verschillende horloges buit voordat ze op een scooter de vlucht namen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt bij dit angstaanjagende incident.

De politie is meteen na de overval ter plaatse gekomen en heeft een onderzoek ingesteld naar de daders. Om het publiek te ondersteunen bij het identificeren van de verdachten, zijn er beelden van de overval gedeeld. Het is van groot belang dat getuigen zich melden bij de politie als ze iets gezien of gehoord hebben dat kan bijdragen aan het opsporen van de criminelen.

De juwelier en omwonenden zijn ongetwijfeld geschrokken door deze gewelddadige gebeurtenis. De politie zal er alles aan doen om de daders op te sporen en voor het gerecht te brengen. Veiligheid en het oplossen van criminaliteit staan hoog in het vaandel bij de politie, en elke aanwijzing kan van essentieel belang zijn in dit onderzoek.

https://youtu.be/XgGworHlvSo