Meerdere beschietingen met vuurwapens onderzocht, politie zoekt getuigen

De politie onderzoekt meerdere beschietingen en zoekt mogelijke getuigen van de schietpartijen.

In de Veerstraat in Oude Pekela heeft op maandagochtend 10 juli rond 06:25 uur een schietincident plaatsgevonden. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht en gesprekken gevoerd met omwonenden om meer informatie te verzamelen.

Enkele uren later, rond 08:30 uur, ontvingen de politieagenten een melding dat er mogelijk ook een pand aan de Feiko Clockstraat was beschoten. Ook op die locatie heeft de politie sporenonderzoek uitgevoerd en gesprekken gevoerd met omwonenden en getuigen om meer duidelijkheid te krijgen over het incident.

De politie is momenteel bezig met het onderzoek naar de beide schietincidenten en probeert de exacte toedracht en mogelijke verbanden tussen de twee incidenten te achterhalen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden in verband met de beschietingen. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden en informatie te delen die kan helpen bij het onderzoek.

De Veerstraat en de Feiko Clockstraat zijn tijdelijk afgezet voor het onderzoek, maar inmiddels zijn de straten weer toegankelijk voor het publiek. De politie zet alles op alles om de veiligheid in de omgeving te waarborgen en roept op tot waakzaamheid.