© Crime-Nieuws.nl

Melding huiselijk geweld leidt politie naar grote partij vuurwapens en cash geld

De politie heeft na een melding van huiselijk geweld een partij vuurwapens en cash geld aangetroffen en in beslag genomen.

Op zaterdagavond heeft de politie een Bosschenaar aangehouden die verdacht werd van huiselijk geweld. Na een inval in zijn woning aan de Waalstraat later op de avond, troffen de autoriteiten enkele vuurwapens en een aanzienlijke hoeveelheid contant geld aan.

Een speciaal arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies viel de woning aan het einde van de avond binnen op basis van informatie dat de verdachte mogelijk in het bezit was van een vuurwapen. Hoewel de verdachte niet in de woning werd aangetroffen, meldde hij zich later die nacht vrijwillig bij de politie. Na de inval door het arrestatieteam werd de woning grondig doorzocht.

Tijdens de doorzoeking werden meerdere mogelijke vuurwapens aangetroffen, die in beslag zijn genomen voor verder onderzoek. Daarnaast ontdekten de agenten ook een aanzienlijke som contant geld, welke eveneens in beslag is genomen. De aangehouden man wordt beschuldigd van huiselijk geweld en zit momenteel vast voor verder onderzoek.

De autoriteiten hebben de vuurwapens en het geld overgedragen aan forensische experts, die nader onderzoek zullen uitvoeren om de herkomst en eventuele betrokkenheid bij andere misdrijven vast te stellen. De politie benadrukt dat dit een serieuze zaak is en dat er alles aan gedaan wordt om de veiligheid van de samenleving te waarborgen.

Huiselijk geweld is een ernstig misdrijf en de politie moedigt slachtoffers aan om melding te maken van dergelijke situaties. Daarnaast benadrukken zij dat er altijd ondersteuning beschikbaar is voor slachtoffers van huiselijk geweld, zowel vanuit de politie als vanuit andere hulpverleningsinstanties.

Het onderzoek naar deze zaak is nog gaande en de politie roept getuigen of personen met informatie op zich te melden. Meer details zullen worden verstrekt naarmate het onderzoek vordert.