Messen in beslag en vijf aanhoudingen na vecht- en steekpartij op straat in Rotterdam

In Rotterdam zijn messen in beslag genomen en vijf personen aangehouden na een vecht- en steekpartij.

In de Aan De Manstraat is afgelopen donderdagmiddag een ruzie tussen een groep mensen uitgemond in een steekincident. Een 22-jarige man uit Rotterdam raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Gelukkig is zijn toestand stabiel en buiten levensgevaar.

De ruzie begon rond 16.20 uur op straat, waarbij ongeveer 10 mensen betrokken waren. Het liep al snel uit op een fysieke confrontatie waarbij klappen werden uitgedeeld. Helaas werd er ook een mes getrokken en werd de 22-jarige man gestoken. De politie werd onmiddellijk gewaarschuwd en kwam ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen.

Tijdens het onderzoek zijn meerdere messen gevonden en in beslag genomen door de politie. Vijf personen zijn aangehouden, waaronder vier mannen uit Rotterdam tussen de 14 en 24 jaar oud en een 22-jarige vrouw uit Rotterdam. De politie onderzoekt hun rol en betrokkenheid bij het incident.

Geweld op straat is altijd onacceptabel en de politie zal dan ook alles in het werk stellen om de verantwoordelijken op te sporen en te berechten. De veiligheid van onze inwoners staat voorop en de politie zal dan ook streng optreden tegen dergelijk gedrag. Het onderzoek naar dit incident is nog in volle gang en de politie roept getuigen op om zich te melden en hun informatie te delen.