© Instagram

Mexicaanse ‘Kardashian’ die aan het hoofd stond van moordcommando dood gevonden in villa

De vrouw die bekendstond als de Mexicaanse ‘Kim Kardashian’ en naar verluidt aan het hoofd stond van een moordcommando, is dood aangetroffen in een villa.

De 35-jarige Claudia Ochoa Félix kwam enkele jaren geleden in het nieuws naar aanleiding van opmerkelijke foto’s op haar Instagram en Facebook accounts. De vrouw was te zien met onder meer grote hoeveelheden cash geld en automatische vuurwapens. Ochoa kwam hierdoor in het vizier van vriend, vijand en de overheid. Volgens geruchten zou ze aan het hoofd staan van een beruchte doodseskader.

De vrouw zou de ex zijn van de beruchte huurmoordenaar Jose Rodrigo Arechiga Gamboa alias ‘Chino Atrax’. Hij werd in 2013 op luchthaven Schiphol in Amsterdam aangehouden op de verzoek van de Amerikaanse autoriteiten. Ook hij werd bekend door zijn foto’s op social media waarin hij te zien was met luxe sportwagens, horloges, geld en vuurwapens. Chino Antrax zit sinds zijn aanhouding in een cel in de Verenigde Staten maar is nog niet officieel voor de rechter verschenen. Naar verluidt zou hij een plea deal hebben gesloten met justitie. De relatie met Chino Antrax ontkende Ochoa toen de berichten in de media verschenen.

Beruchte huurmoordenaar Chino Antrax aan het genieten in betere tijden.

De Mexicaanse ‘Kim Kardashian’ werd afgelopen weekend dood gevonden in een woning in Culiacan, Sinaloa. De dagen ervoor zou de vrouw flink hebben gefeest met drank en drugs. De autoriteiten onderzoeken de zaak en kijken onder meer naar de doodsoorzaak. Het onderzoeksteam houdt voorlopig rekening met een overdosis of wurging/verstikking.