Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Moeder aangehouden na online inhuren huurmoordenaar om zoontje (3) te liquideren

Een moeder zit vast voor het online proberen in te huren van een huurmoordenaar om haar zoontje te laten liquideren.

Een 18-jarige moeder uit Zuid-Florida is door de autoriteiten gearresteerd op verdenking van het inhuren van een huurmoordenaar om haar driejarige zoon te vermoorden.

De arrestatie volgde nadat ze naar verluidt de website HireAHitman.com bezocht voordat ze een ontmoeting had met een undercover agent.

Jazmin Paez verscheen woensdag voor een rechter in Miami, waar de rechtszaal werd geschokt door de verontrustende beschuldigingen tegen haar. Zelfs de rechter die de zaak behandelde, leek in shock.

“Ze is 18. Ze ging naar een website om een huurmoordenaar in te huren,” zei de rechter terwijl ze het politierapport voorlas. Toen leek het erop dat iemand iets mompelde tegen de rechter, waarop zij zei: “Wat?”

Een advocaat antwoordde: “Om haar eigen kind te vermoorden.” De rechter reageerde toen door te laten weten dat ze dat stuk in het rapport nog niet had gelezen.

De rechter vroeg de moeder of ze ooit behandeld is voor een geestelijke gezondheidsaandoening, waarop Paez antwoordde dat dit niet het geval was.

Paez is aangeklaagd voor het aanzetten tot moord en onwettig gebruik van een telefoon. Ondanks het betalen van een borgsom van $15.000 is haar opgedragen om uit de buurt van haar zoon te blijven, die nu onder de voogdij van zijn grootmoeder valt.

Op dit moment blijft het motief achter de vermeende intenties van Paez onduidelijk.