Moeder laat kinderen thuis achter en gaat heerlijk 11 dagen op vakantie

Een Amerikaanse vrouw is veroordeeld omdat ze haar vier kinderen achterliet en vervolgens op vakantie is gegaan naar Europa. De vrouw ziet nog steeds niet in wat ze nou eigenlijk fout heeft gedaan.

Volgens Amerikaanse media was de 31-jarige Erin Lee Macke in de veronderstelling dat haar kinderen prima voor zichzelf konden zorgen. Ze liet haar tweeling van 12 jaar en twee kinderen van 6 en 7 jaar alleen thuis. De vrouw had nog wel de buren gewaarschuwd om af en toe te kijken tot haar broer twee dagen later arriveerde.

Zover is niet gekomen want één van de kinderen belde een dag later naar de vader die de politie belde. Agenten troffen in de woning de tweeling aan die eten klaarmaakte voor de andere twee kinderen. De politie nam contact op met Macke maar zij liet merken niet echt in te zien wat het probleem is.

Ondanks het telefoontje van de politie heeft de vrouw haar vakantie afgemaakt en kwam een week later pas terug. Bij aankomst in de VS werd ze gelijk aangehouden. Haar kinderen zijn afgepakt en twee zijn naar hun vader en voor de andere twee, die een andere vader hebben, wordt een oplossing gezocht. De moeder van het jaar heeft twee jaar voorwaardelijk gekregen.