Woensdag 18 september heeft de politie in Ingen een inval gedaan in een pand nadat er informatie was binnengekomen over de mogelijke aanwezigheid van een hennepkwekerij. Er bleken geen wietplanten aanwezig te zijn in het pand maar wel een aantal prostituees.

Bij de politie was er informatie binnengekomen over de mogelijke aanwezigheid van een kwekerij in een pand aan de Verhuizensestraat. Daarop werd er een onderzoek gestart wat uiteindelijk heeft geleid tot de inval.

In het pand bleek geen hennepkwekerij te zijn maar wel een illegaal bordeel. Ten tijde van inval waren er zes personen aanwezig. Het gaat om een Roemeense man en vrouw van 31 en 32 jaar oud, drie Braziliaanse mannen en één Argentijnse man. De vier mannen in de leeftijd van 23 tot en met 37 jaar oud waren vermoedelijk als prostituee aan het werk in het pand.

De vier mannen uit Brazilië en Argentinië zijn direct staandegehouden op basis van de vreemdelingenwetgeving. De politie onderzoekt nu wat de rol van de twee Roemenen is. Vermoedelijk waren zij de uitbaters van het bordeel. Er zou in ieder geval geen sprake zijn geweest van seksuele uitbuiting. De vier prostituees boden zichzelf vrijwillig aan. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie