Moordverdachte kookte hart slachtoffer en serveerde gerecht met aardappelen aan familie

Een verdachte van een drievoudige moord heeft een bizarre bekentenis gedaan. De man zegt het hart van een van zijn slachtoffers te hebben gekookt en vervolgens met aardappelen geserveerd aan zijn familie.

De 42-jarige moordverdachte uit de Amerikaanse staat Oklahoma heeft een bizarre bekentenis afgelegd bij de politie. De man zegt zijn 42-jarige buurvrouw Andrea Blankenship om het leven te hebben gebracht. Vervolgens zou hij naar eigen zeggen haar hart uit haar lichaam hebben gesneden. Daarna reed de verdachte reed de verdachte naar het huis van zijn oom en tante, waar ook hun kleindochter aanwezig was.

Eenmaal aangekomen kookte hij het hart en serveerde het met aardappelen aan zijn familie. Toen zijn oom en tante weigerden het gerecht op te eten stak de man met een bipolaire stoornis zijn familie neer. Zijn oom en de kleindochter overleden ter plekke. De tante van de verdachte raakte zwaargewond maar heeft de moordpoging overleefd.

De politie onderzoekt nu of de man onder invloed was van drugs en wat het motief voor de moord was. In 2006 werd hij ook al veroordeeld voor het bezit van drugs, net als in 2012 en 2017. De moordverdachte is vastgezet voor drievoudige moord.