Wiet, donkere wolken en regen op komst. © crime-nieuws.nl

Nabestaanden uit rechtszaal gezet na spugen en dreigen tijdens zitting viervoudige growshop liquidatie Enschede

In de rechtbank in Almelo liepen de emoties hoog op vanochtend tijdens een rechtszaak in verband met een viervoudige liquidatie in een growshop in Enschede.

Tijdens de rechtszaak werden nabestaanden zo boos dat de rechtbank besloten heeft een man en vrouw uit de zaal te laten verwijderen door de parketpolitie. Er werd onder meer geschreeuwd, gespuugd en gedreigd in de richting van de twee zoons en hun vader die verdacht worden van betrokkenheid bij de viervoudige moord. Het gaat om de 58-jarige Camil A. en zijn zoons Dejan (32) en Denis (31).

Eind vorig jaar werden vier personen doodgeschoten in een bedrijfspand in Enschede. De vierviudige liquidatie had vermoedelijk te maken met een ruzie om wiet. De slachtoffers zijn Maijkel Akfidan uit Hengelo, Tuan Nguyen (43) uit Enschede, Artur Sargsyan (34) uit Hengelo en de 62-jarige Max Klaassen uit Arnhem. De laatste twee mannen zouden mogelijk op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn geweest. Het onderzoeksteam houdt rekening met meerdere scenario’s.