Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Nederlander bij steekpartij Spaanse badplaats om het leven gekomen

Bij een steekpartij in een Spaanse badplaats is een Nederlander om het leven gekomen.

Afgelopen weekend heeft een tragisch steekincident plaatsgevonden in de Spaanse badplaats Torrevieja, ongeveer 40 kilometer van Alicante, waarbij een Nederlandse man om het leven is gekomen. Volgens berichten in Spaanse media zou de fatale steekpartij hebben plaatsgevonden tijdens een vermoedelijke ruzie in het huis van een 48-jarige Finse man. De Finse man raakte hierbij zelf ook gewond, samen met een Brit die ernstige verwondingen opliep.

De plaatselijke krant Información meldt dat een buurman de politie heeft gebeld nadat het incident plaatsvond. Helaas was de Nederlandse man al overleden toen de agenten ter plaatse kwamen. De twee andere mannen werden naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling en zijn daar aangehouden door de politie.

Op dit moment is de reden achter de steekpartij nog niet duidelijk en de politie is bezig met een grondig onderzoek om meer inzicht te krijgen in de toedracht van het incident. De betrokkenheid van de verdachte en de omstandigheden rondom het fatale voorval worden nader onderzocht.