© crime-nieuws.nl

Nieuwe verdachten opgepakt in onderzoek neerschieten man bij schietpartij Rotterdam

De politie heeft nieuwe aanhoudingen verricht in verband met het neerschieten van een man in Rotterdam.

De schietpartij vond op zondagavond rond 23.50 uur plaats aan de Geuzenlaam. Hierbij raakte een 33-jarige man uit Delft gewond. Dankzij getuigen die een kenteken noemden, werd kort daarna in Rotterdam-Zuid een auto gezien waarin de verdachten mogelijk zaten. De vier inzittenden werden aangehouden en zitten momenteel nog vast.

De politie heeft verder onderzoek verricht, waarbij er nieuwe mogelijke betrokkenen in beeld kwamen. De drie verdachten werden vandaag aangehouden. Het gaat om twee mannen van 20 en 26 jaar uit Zoetermeer en een 32-jarige Rotterdammer. Meer aanhoudingen in verband met de schietpartij worden niet uitgesloten.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat het slachtoffer die dag met een kennis gegeten had in restaurant Masha in Capelle aan den IJssel. Hij had daarna de vrouw naar haar woning aan de Geuzenlaan gebracht. Ze was maar net uitgestapt toen de man zijn auto werd belaagd door een aantal mannen en werd beschoten. Hij was nog wel aanspreekbaar en een omstander bracht hem in zijn eigen auto naar het ziekenhuis.