Oprichter No Surrender MC Klaas Otto stapt uit motorclub

Oprichter van No Surrender MC Klaas Otto is uit de motorclub gestapt. Dit heeft hij bekendgemaakt tijdens een club bijeenkomst.

Dat heeft Klaas Otto laten weten aan De Telegraaf. De voormalig ‘general’ van No Surrender zegt het zat te zijn constant gelinkt te worden aan ‘iedere actie door No Surrender’.

“Voor de buitenwereld draait de club alleen om mij. Waar ik ook kom, voor de media, de overheid en de maatschappij is No Surrender alleen Klaas Otto. Dat hangt me de keel uit en daarom ga ik weg. Heel drastisch ook. Goeie dingen, slechte dingen: ik wil niets meer horen en niet meer op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen binnen No Surrender.”
Aldus Klaas Otto in De Telegraaf.

Het is niet de eerste keer dat Otto aftreed en/of terugtreed. Toen hij ongeveer een jaar geleden in het Belgische Poppen werd neergeschoten trad hij voor een periode van enkele maanden terug omdat hij met de politie wilde praten en dit niet is toegestaan binnen No Surrender MC. Afgelopen juni keerde hij weer terug als de grote baas van de motorclub.