Onbekende dronken man krijgt kopje koffie en gaat zonder kleding op de bank liggen snurken

Een dronken man is in Kruiningen op de bank gaan slapen van een behulpzame man.

De bewoner had de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag gebeld omdat hij rond 2.00 uur een dronken man had gevonden in zijn tuin. Hij dacht eerst dat het een inbreker was maar dat bleek niet het geval. De man was de beroerdste niet en besloot de indringer een kopje koffie aan te bieden en liet hem binnen. Zonder pardon trok de dronken man zijn kleding uit en ging op de bank liggen slapen. De bewoner van het pand heeft toen de politie gebeld.

Agenten zijn naar de woning gegaan en troffen inderdaad een deels ontkleedde man aan. Hij had zelfs een dekentje gepakt en lag op de bank te snurken. De politieagenten probeerden de slapende man wakker te maken, maar hij was daar duidelijk niet van gediend. De politie heeft de man meerdere keren gevorderd om te vertrekken uit het pand. Hij wilde hier geen gehoor aan geven en werd agressief tegen de bewoner én de politie. Hij bedreigde daarbij ook de agenten en probeerde op ze te spugen.

De man werd aangehouden en er is aangifte tegen hem gedaan. Na de aanhouding bleek de verdachte ook nog een mes op zak te hebben. De politie heeft dit in beslag genomen en doet nog verder onderzoek in deze zaak. De man zit vast op het politiebureau.