Onderzoek na aantreffen lichaam dode op N393

Sint-Annaparochie – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het tragische overlijden van een 35-jarige man uit Leeuwarden.

Op vrijdag 25 augustus werd het levenloze lichaam van de man rond 01:00 uur aangetroffen op de N393 nabij Sint-Annaparochie. Het onderzoek staat nog in de beginfase en de autoriteiten doen een beroep op het publiek voor informatie en mogelijke getuigenverklaringen.

Het exacte scenario rondom het overlijden van de man is momenteel onduidelijk, waardoor de politie verschillende mogelijkheden onderzoekt. De plaats delict is geïdentificeerd als de N393, voorbij een bushalte op de kruising met de Langhuisterweg. Bij aantreffen vertoonde het slachtoffer tekenen van letsel. Het onderzoeksteam heeft direct actie ondernomen en heeft ter plaatse sporenonderzoek uitgevoerd. Daarnaast hebben ze al gesproken met enkele getuigen en betrokkenen om een beter beeld te krijgen van de omstandigheden.

De autoriteiten doen een beroep op eventuele getuigen die mogelijk informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van deze zaak. Ook zijn ze geïnteresseerd in eventuele camerabeelden uit de omgeving die licht kunnen werpen op de gebeurtenissen die hebben geleid tot het overlijden van de man.

Het onderzoek is nog in volle gang en heeft tot doel om duidelijkheid te verschaffen over de omstandigheden en oorzaak van het tragische overlijden van de 35-jarige man. De politie zal nauwgezet alle beschikbare informatie verzamelen en analyseren om een helder beeld te krijgen van wat er is gebeurd.