De Servische politie heeft een onderzoek ingesteld naar Real Madrid-spits Luka Jovic vanwege het schenden van coronavirus quarantaine regels.

De spits vloog eerder deze week van Madrid naar Belgrado en zou daar een feest hebben bezocht. Dit terwijl de voetballer eigenlijk in quarantaine had moeten blijven vanwege een positieve coronavirus test van een basketballer van Real Madrid. Na de test werd zowel het basketbalteam als de voetballers voor twee weken in quarantaine gesteld omdat beide ploegen op dezelfde accommodatie trainen.

In Servië is woest gereageerd nadat er foto’s op social media verschenen waarin te zien was dat Jovic aan het feesten was op een verjaardagsfeest van zijn vriendin Sofija Milosevic. Daarnaast hebben ooggetuigen gezien dat Jovic meerdere keren door de Servische hoofdstad liep.

De autoriteiten hebben nu een onderzoek ingesteld en gaan kijken welke maatregelen er genomen kunnen worden tegen de Real-spits. De voetballer is zich van geen kwaad bewust en zegt dat hij het verkeerde advies heeft gekregen en dat hij met toestemming is vertrokken naar Belgrado. Het onderzoek loopt nog.