© Twitter

Ontslagen medewerker Mercedes doet GTA na en sloopt voor miljoenen aan busjes met bulldozer

Een ontslagen medewerker van een Mercedes-Benz-fabriek heeft GTA nagedaan en met een bulldozer tientallen splinternieuwe busjes gesloopt.

De 38-jarige man was recent ontslagen bij een fabriek in het Spaanse Vitoria en was daar zo verbolgen over dat hij een wraakactie op touw heeft gezet. Vlak voor nieuwjaar wist hij een bulldozer in handen te krijgen en is naar het pand van zijn oude werkgever gereden. Daar heeft de man een ravage aangericht.

De dader ging gericht te werk en ramde en schepte ruim 50 splinternieuwe Mercedes V-klasse en Vito-busjes. Vervolgens probeerde de man zich een weg naar binnen te banen om de productielijn in de fabriek onklaar te maken. De politie wist de ontslagen werknemer tegen te houden voor hij binnen nog meer schade kon aanrichten.

Door de wraakactie is er voor ruim 5 miljoen euro schade aangericht. Van de ravage zijn beelden gedeeld op social media. De boze ex-medewerker van Mercedes-Benz is aangehouden en riskeert een celstraf en hoge boete voor alle schade die hij heeft aangericht.