© Pexels

Ontsnapte gevangene na weekje genieten in vrijheid getraceerd en aangehouden

In de VS is een ontsnapte gevangene na een klopjacht getraceerd en aangehouden.

In Texas is één van de vier ontsnapte gevangenen uit Mississippi gearresteerd, nadat zij bijna een week geleden wisten te ontsnappen en een grootschalige klopjacht ontketenden. Jerry Raynes werd gepakt in Spring Valley, ongeveer 400 mijl van waar hij ontsnapte uit de Raymond Detention Center. Hij werd opgespoord met behulp van de U.S. Marshals Service, het Harris County Sheriff’s Office en de Spring Valley Police Department.

Raynes wordt teruggebracht naar Mississippi om te worden berecht. Hij werd in Texas gevonden nadat hij een Hinds County Public Works-voertuig had gestolen en deze later onder een snelwegviaduct nabij Houston werd gevonden. Het is nog onbekend of hij alleen reisde, maar voor zijn arrestatie werd hij gezien op bewakingsbeelden van een service station in Hedwig Village.

De andere twee ontsnapte gevangenen, Casey Grayson en Corey Harrison, zijn nog steeds voortvluchtig. Tijdens de aankondiging van de arrestatie van Raynes gaf de politie geen update over de mogelijke verblijfplaats van de andere twee gevangenen.

Dylan Arrington, een andere ontsnapte gevangene, werd gevonden in Mississippi. Hij barricadeerde zichzelf in een huis en stak het in brand toen de politie arriveerde. Arrington wordt verdacht van het doden van een man en het stelen van zijn pickup truck na zijn ontsnapping. Hij wordt ook verdacht van het doden van Anthony Watts, een 61-jarige kerkleider die hem probeerde te helpen en wiens rode Dodge Ram Arrington stal.

De politie is nog steeds op zoek naar Grayson en Harrison en vraagt het publiek om hulp bij het opsporen van deze gevaarlijke criminelen.