De politie in Frankrijk heeft naar verluidt een lid van de beruchte Pink Panther’s, die al sinds mei voortvluchtig was, aangehouden. De Franse politie kon de verdachte in een huis in Montpellier arresteren.

De verdachte is een 47-jarige man genaamd Zoran T., geboren in Montenegro, maar met Franse en Macedonische papieren. Hij is een voormalig lid van de Franse Vreemdelingenlegioen en stond al geruime tijd internationaal gesignaleerd.

Dit gebeurde nadat hij op 14 mei op spectaculaire wijze samen met vier andere gedetineerden wist te ontsnappen waarna Zwitserland, waar hij gedetineerd was voor een gewapende overval, twee internationale arrestatiebevelen voor hem uitvaardigde.

Maandag 19 augustus lukte het de Franse politie eindelijk om de beruchte crimineel op te sporen in het Zuiden van Frankrijk, om precies te zijn in Montpellier. Daar werd hij aangetroffen in een woning. Hij probeerde nog te ontsnappen via het raam maar kon net op tijd tegen worden gehouden door de politie en werd gearresteerd.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl