Overvaller slaat noodgedwongen zonder buit op de vlucht door angstige medewerkster tankstation

De politie onderzoekt een gewapende overval op een tankstation waarbij de dader zonder buit is gevlucht.

Een tankstation aan de Beneluxlaan in Tilburg is zaterdag 22 juli 2023 omstreeks 22.40 uur overvallen. De overvaller bedreigde de medewerkster met een vuurwapen. Zij rende daarop geschrokken het magazijn in waarna de dader zonder buit de shop uitrende richting het Westerpark.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Zij hoorde terwijl zij in het magazijn was de bel gaan van de toegangsdeur van de shop. Ze liep daarop naar de kassaruimte. Ze zag dat een man voor de balie stond die zijn gezicht tot aan zijn ogen had afgedekt. Hij had een vuurwapen in zijn handen. Ze rende daarop terug naar het magazijn waarna de overvaller zonder buit de tankshop verliet. De dader droeg een donkere jas met capuchon en een donkere broek. Hij is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang en heeft bruine ogen. Een getuige die net aan kwam rijden om te tanken zag dat de overvaller wegrende richting Westerpark.

De politie heeft direct een onderzoek in de omgeving ingesteld maar de dader niet meer aangetroffen. De politie vraagt getuigen om zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.