Overvallers supermarkt in donkere hoodies op de vlucht met onbekend geldbedrag

Bij een gewapende overval op een supermarkt is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie heeft een onderzoek gestart.

Op dinsdagavond 1 augustus vond er rond 20.00 uur een gewapende overval plaats op een supermarkt aan de Amerstraat in Ridderkerk. Gelukkig zijn er bij de overval geen gewonden gevallen, maar de overvallers wisten wel met een onbekend geldbedrag te vluchten. De politie is onmiddellijk gestart met een onderzoek om de daders op te sporen.

Bij aankomst op de plaats delict troffen de politieagenten zeer geschrokken medewerkers en klanten aan. De overvallers, vermoedelijk jonge mannen gekleed in donkere hoodies, hadden de kassamedewerker bedreigd met een mes en vuurwapen. Ze eisten geld uit de kassa.

De medewerker, geconfronteerd met de dreiging, opende de kassalade, waarna de overvallers hun slag sloegen en er met een deel van de inhoud vandoor gingen. Ze renden de supermarkt uit in de richting van Beverwaard, waarbij ze de politie een stap voor bleven.

Het onderzoeksteam van de politie is onmiddellijk in actie gekomen en heeft camerabeelden van de supermarkt veiliggesteld. Getuigen worden eveneens ondervraagd om meer inzicht te krijgen in de identiteit en het vluchtpad van de overvallers.

De gewapende overval heeft een gevoel van onveiligheid achtergelaten bij het personeel en de aanwezige klanten in de supermarkt. De politie doet er alles aan om de daders op te sporen en hen voor hun daden verantwoordelijk te stellen. Het onderzoek zal zich richten op het identificeren van de verdachten en het verzamelen van bewijsmateriaal om hun betrokkenheid bij de overval te bevestigen.

Mensen die meer informatie hebben over de overval of mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Amerstraat rond het tijdstip van de overval, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Het verstrekken van relevante details kan van onschatbare waarde zijn voor het oplossen van deze zaak en het brengen van gerechtigheid voor de slachtoffers en de gemeenschap.