Pand met sportschool gesloten en arrestaties in groot onderzoek naar drugshandel

Wateringen – In een gecoördineerde actie heeft de politie op dinsdagmiddag 2 april meerdere panden in Wateringen doorzocht als onderdeel van een omvangrijk onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

Deze verrassingsoperatie resulteerde in de sluiting van een bedrijfspand en de arrestatie van vier personen, die nu verdacht worden van betrokkenheid bij drugshandel.

De focus van het politieonderzoek lag op de opsporing en het ontmantelen van netwerken die zich bezighouden met de handel in verdovende middelen. De actie van dinsdag was het resultaat van uitgebreide voorbereidingen en informatievergaring, waaronder tips uit de gemeenschap en gedetailleerde surveillanceactiviteiten.

Tijdens de doorzoekingen troffen agenten niet alleen aanzienlijke hoeveelheden illegale drugs aan, maar ook uitrusting en materialen die wijzen op de productie van verdovende middelen. Eén van de meest opmerkelijke locaties die tijdens de operatie onder de loep werden genomen, was een bedrijfspand waarin een sportschool gevestigd was. Deze locatie is per direct gesloten vanwege de aangetroffen activiteiten.

De arrestaties en de vondst van drugs en productiematerialen benadrukken de ernst van de drugshandel in de regio. De politie heeft aangegeven dat het onderzoek voortduurt en meer acties in de toekomst niet worden uitgesloten. De identiteit van de gearresteerde personen is niet vrijgegeven, en zij zijn in afwachting van verdere juridische procedures.