© crime-nieuws.nl

Pand vol drugs aangetroffen en verdachten aangehouden na melding overlast

De politie heeft na melding van overlast een pand vol met drugs aangetroffen en verdachten aangehouden.

Op woensdag 10 mei rond het middaguur zijn een 26-jarige man en een 32-jarige vrouw in de Nassaustraat aangehouden door de politie. Bij de inval troffen de agenten een aanzienlijke hoeveelheid drugs aan in de woning van het duo.

De politie werd op het spoor gezet na een melding van overlast. Volgens de melding was er sprake van een constant komen en gaan van mensen die openlijk drugs gebruikten. Toen de agenten het huis binnengingen, troffen ze naar verluidt amfetamine, Ketamine, versnijdingsmiddel en pillen aan. Daarnaast werd er ook duizenden euro’s aan contant geld aangetroffen. Beide verdachten zijn inmiddels in hechtenis genomen.

De politie is momenteel bezig met verder onderzoek naar de zaak. Het is nog niet bekend hoe groot de precieze hoeveelheid drugs is die in beslag is genomen. De verdachten zullen worden voorgeleid aan de rechter en zullen zich moeten verantwoorden voor de aangetroffen drugs en het grote bedrag aan contant geld.

De politie benadrukt dat het aanpakken van drugshandel en -gebruik een prioriteit blijft. Meldingen van overlast en verdachte situaties zijn van groot belang om dergelijke zaken op te kunnen sporen en aan te pakken. De politie roept dan ook op om verdachte activiteiten te blijven melden, zodat zij kunnen optreden tegen degenen die de veiligheid en leefbaarheid in de buurt in gevaar brengen.