In de nacht van woensdag 31 juli op donderdag 1 augustus is er een ramkraak gepleegd op een supermarkt in Heeze. Daarbij hebben de daders de gehele pinautomaat buitgemaakt. De politie onderzoekt de zaak.

Rond 02.00 uur kwam er melding binnen van een ramkraak op een supermarkt aan de Kapelstraat. Daar zou de pui van een winkel zijn geramd met een auto waarna de daders een pinautomaat uit de winkel trokken. Dit deden ze door de pinautomaat te bevestigen aan een lier en gas te geven. Zodoende trokken ze de gehele pin uit de supermarkt waarna ze deze in hun auto laadden en vertrokken met hun buit.

Volgens getuigen zouden er vijf personen betrokken zijn geweest bij de ramkraak. Van hen is slechts een summier signalement. Allen waren in het volledig in het zwart gekleed. Mogelijk droegen ze lichtkleurige bivakmutsen.

Rond 05.00 uur troffen surveillerende agenten op de Beukenlaan in Sterksel het voertuig aan die vermoedelijk gebruikt is bij de kraak. Deze was op dat moment leeg en bleek eerder die avond in Maarheeze te zijn gestolen. Van de daders en de pinautomaat ontbreekt op dit moment nog ieder spoor.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie