© crime-nieuws.nl

Politie deelt foto van man gezocht na vondst dode vrouw in Arnhem, TGO start onderzoek

De politie heeft herkenbare beelden gedeeld van een man die gezocht wordt in verband met de vondst van een overleden vrouw in Arnhem.

De politie is donderdagavond een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem. Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident zijn we dringend op zoek naar de man op de foto. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112, aldus een woordvoerder.

De man wordt gezocht omdat hij mogelijk betrokken is geweest bij het incident. Daarnaast maakt de politie zich zorgen omdat hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. De man draagt mogelijk de volgende kleding: een licht kaki shirt, een donkere broek en sportschoenen.

Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart dat dit incident onderzoekt. Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Ook kan er op dit moment nog geen informatie gegeven worden over de identiteit van de vrouw.

De gezochte man. ©️ Politie