© crime-nieuws.nl

Politie geeft naam en foto vrij van man dood aangetroffen op terrein met drugslab

De politie doet onderzoek naar Tess Abels die op een terrein met een drugslab in Groningen werd aangetroffen.

Agenten doorzochten maandagmiddag het terrein aan de Nieuwe Compagnie en troffen een overleden persoon aan. Na onderzoek bleek het te gaan om de 38-jarige Abels, zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie doet onderzoek naar wat er met hem is gebeurd en is op zoek naar meer informatie. Vandaag worden zijn naam en foto gedeeld, in de hoop dat mensen hem herkennen en informatie met ons delen, aldus een woordvoerder.

Tess is opgegroeid in de omgeving van Roermond en had geen vaste woon- of verblijfplaats. In de laatste weken van juli is er voor het laatst contact geweest tussen Tess en zijn familie. De politie wil graag weten wat er in de periode tussen 15 juli en het aantreffen van zijn lichaam op 22 augustus is gebeurd. Het is op dit moment niet duidelijk waar hij de afgelopen weken verbleef en met wie hij contact heeft gehad. Omdat er nog veel vragen zijn in dit onderzoek, deelt de politie zijn foto en naam. De politie houdt er ook rekening mee dat Tess mogelijk een andere naam gebruikte of zich onder een andere naam voorstelde.

Het onderzoek naar de precieze doodsoorzaak is in volle gang en er is een Team Grootschalige Opsporing op de zaak gezet. Er wordt met meerdere scenario’s rekening gehouden. Het onderzoek werd zondag gestart na de vondst van een hoeveelheid drugsafval. Er bleek een drugslab aanwezig te zijn. Een 68-jarige man en een 65-jarige vrouw zijn aangehouden voor overtreding van de Opiumwet. Er wordt gekeken of er sprake is van een link tussen het aantreffen van het lab en Abels (klik hier voor een foto).