Pakkies (ponypack) met drugs. © Crime-Nieuws.nl

Politie neemt cash, drugs en auto in beslag bij verdachte drugshandel Bergen op Zoom

De politie in Bergen op Zoom heeft een auto in beslag genomen bij een man die verdacht wordt van drugshandel.

Surveillerende agenten zagen zondagavond rond 20.30 uur een man rijden op de Plataanstraat, die vertelde problemen te hebben met zijn remmen. De agenten herkenden de man, een 24-jarige Bergenaar die eerder overtredingen had begaan inzake de Opium wetgeving. Ze besloten de man te helpen blijken en spraken af dat beide auto’s even zouden stoppen. De politieauto werd voor de auto van de 24-jarige geparkeerd. De agenten zagen toen dat de automobilist een tasje uit zijn auto gooide.

Een van de agenten loopt vervolgens naar de auto, terwijl de ander het tasje opraapt. Er blijken pakjes wiet en cocaïne in te liggen. De politie wil de man hier vervolgens op aanspreken en hij ontkende dat het tasje van hem was. Omdat de agenten zagen dat hij het tasje weggooide en ook in het systeem bekend is inzak de Opiumwet, werd de man aangehouden.

De politie heeft na de aanhouding zijn auto, de drugs en cash geld in beslag genomen. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex en ingesloten. De politie doet verder onderzoek in deze zaak.