© crime-nieuws.nl

Politie onderzoekt dode gevonden in Sneek en gaat beelden tonen

De politie onderzoekt de dood van een man in Sneek en gaat beelden tonen.

Op dinsdag 9 mei werd in Sneek het levenloze lichaam van een 41-jarige man aangetroffen in zijn woning. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Op dit moment is er nog geen verdachte aangehouden. In een uitzending van Opsporing Verzocht, die dinsdagavond wordt uitgezonden, zullen beelden getoond worden van een persoon die mogelijk belangrijke informatie heeft voor het onderzoek. De politie roept deze persoon op om contact op te nemen.

De melding bij de politie kwam op dinsdagmiddag 9 mei rond 14.30 uur binnen. Er werd gemeld dat er geen contact kon worden gemaakt met de bewoner van de woning aan de Molenkrite in Sneek. De politie besloot de woning te betreden en trof daar de overleden man aan. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer in de nacht van donderdag 4 mei op vrijdag 5 mei om het leven is gebracht.

Na de ontdekking van het lichaam is de politie direct gestart met een uitgebreid rechercheonderzoek naar de omstandigheden rondom het overlijden. Er zijn gesprekken gevoerd met buurtbewoners, camerabeelden zijn bekeken en er is sporenonderzoek uitgevoerd. Uit dit onderzoek zijn voldoende aanwijzingen naar voren gekomen om te vermoeden dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Op dit moment kan de politie geen verdere details delen over de aanwijzingen, omdat dit het lopende onderzoek in gevaar kan brengen. De politie roept mensen op die mogelijk meer informatie hebben over wat er is gebeurd aan de Molenkrite in Sneek om contact op te nemen. Het is van groot belang dat zij hun eigen verhaal zo objectief mogelijk vertellen, zonder beïnvloed te worden door reeds bekende informatie.

Met de uitzending van Opsporing Verzocht hoopt de politie meer duidelijkheid te krijgen over de zaak en de mogelijke betrokkenheid van de persoon op de beelden. Tips en informatie kunnen vertrouwelijk worden doorgegeven aan de politie.