Politie start onderzoek na explosie bij pand supermarkt ‘s-Hertogenbosch

De politie is op zoek naar getuigen van een explosie die dinsdagochtend plaatsvond bij een supermarkt aan de Churchilllaan in ‘s-Hertogenbosch.

Rond 03.00 uur werd zwaar vuurwerk afgestoken bij de supermarkt, wat resulteerde in het sneuvelen van meerdere ramen. Gelukkig raakte niemand gewond.

Harde Knal Schrikte Buurt Wakker

Meerdere bewoners van de Churchilllaan werden dinsdagochtend 9 juli opgeschrikt door een harde knal. Agenten die ter plaatse kwamen, constateerden dat verschillende ruiten van de supermarkt waren beschadigd. Specialisten van Team Explosieven Verkenning en Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek uitgevoerd bij de supermarkt.

Buurtonderzoek en Camerabeelden

De politie heeft een buurtonderzoek gestart en bekijkt ook camerabeelden om de vermoedelijke daders te identificeren. Ze onderzoeken eveneens of er een verband is met de brandstichting die een nacht eerder plaatsvond bij een supermarkt aan de Oude Vlijmenseweg in ‘s-Hertogenbosch.

Oproep aan Getuigen

De politie roept mensen die dinsdagochtend iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Churchilllaan op om contact op te nemen. Iedere tip kan waardevol zijn in het onderzoek naar de daders van deze explosie.