Politie zoekt foto’s en filmpjes in onderzoek liquidatie Jaison op vol terras in Rotterdam

De politie is in verband met de dodelijke schietpartij (liquidatie) waarbij Jaison Baptista Lopes Sanches om het leven kwam in Rotterdam op zoek naar foto’s en filmpjes.

Op zaterdagavond zat het slachtoffer rond 22.20 uur op een terras op het Tiendplein. Een schutter in donkere kleding en met capuchon op benaderde het doelwit en schoot van dichtbij meerdere kogels af. Er zou zeker zes tot zeven keer gericht zijn geschoten. De hulpdiensten werden gebeld en kwamen met spoed ter plaatse. Een operatie op straat en eerste hulp mochten niet baten. De 30-jarige Rotterdammer is kort na de beschieting overleden.

De politie heeft een groot onderzoek ingesteld naar de dodelijke schietpartij. De politie roept met klem alle getuigen op om contact op te nemen met het team. Ook als u al contact heeft gehad met de politie ter plaatse op die zaterdagavond. Het team wil graag met hen dieper op de zaak ingaan nu het onderzoek vordert. Ook wil de politie dat mensen met beelden, zoals foto’s of filmpjes, zich melden.