Politie zoekt witte Peugeot busje met kenteken V-750-BK in onderzoek ontvoering

In verband met een ontvoering is de politie op zoek naar een witte Peugeot busje.

Een rechercheteam van politie Oost-Nederland is bezig met een onderzoek naar een ontvoering in Arnhem. Ze zijn momenteel op zoek naar een witte Peugeot Expert met het kenteken V-750-BK, die voor het laatst op 1 juli in de omgeving van Amsterdam is gezien.

Het incident vond plaats in de nacht van 30 juni op 1 juli, waarbij een man aan de Serooskerkewal in Arnhem in een bus werd gedwongen. Gelukkig kon hij diezelfde nacht weer in veiligheid worden gebracht. Op 2 juli konden twee verdachten, beiden afkomstig uit Amsterdam en 19 en 25 jaar oud, worden aangehouden.

Het onderzoek naar de ontvoering is nog niet afgerond, en het rechercheteam is specifiek op zoek naar de genoemde witte Peugeot Expert met het vermelde kenteken. Het voertuig is op 1 juli voor het laatst in de omgeving van Amsterdam waargenomen, maar het kan zich op elk moment elders bevinden.

Omdat het onderzoek nog gaande is, kunnen op dit moment geen verdere details worden gedeeld. De politie roept het publiek op om eventuele informatie te delen als zij het voertuig hebben gezien of weten waar het zich bevindt.