Rapper Lil Kleine nog steeds vast na mogelijke mishandeling vriendin Jamie Vaes

Rapper Lil Kleine zit nog vast nadat hij werd aangehouden in Amsterdam.

Jorik Scholten, zoals de rapper officieel heet, kwam gisteren in opspraak na een video waarin een mogelijke mishandeling te zien zou zijn. Volgens een Juicechannel zou hij zijn vriendin Jaimie Vaes uit een auto hebben getrokken en haar hoofd geklemd tussen een deur. Of het daadwerkelijk om Lil Kleine en zijn vriendin gaat in de video is niet bevestigd.

Een politiewoordvoerder zegt dat een 27-jarige man uit Amsterdam gisteren is aangehouden op verdenking van mishandeling en dat hij nog vastzit vanwege het onderzoek. Dit bericht zou volgens onze bronnen om Lil Kleine gaan. De politie zelf doet geen mededelingen over de identiteit van de verdachte in verband met de privacy.

Eerder kwam de rapper al in opspraak vanwege een mogelijke mishandeling van zijn vriendin op Ibiza. Ook daar werd hij aangehouden en is weer vrijgelaten. De zaak is uiteindelijk geseponeerd. Vorige week vrijdag werd Lil Kleine in een andere mishandelingszaak veroordeeld tot een taakstraf. Hier is hij tegen in beroep gegaan.