© Instagram

Rapper Tekashi 6ix9ine aangeklaagd voor zedendelict en delen video 13-jarig meisje

De Amerikaanse rapper Tekashi 6ix9ine is aangeklaagd voor het delen van een video van een 13-jarig meisje die hij ook nog zou hebben betast.

Dat meldt TMZ. Daniel Hernandez, zoals de rapper officieel heet, is pas sinds enkele maanden op vrije voeten na een gevangenisstraf van twee jaar. Nu lijkt de rapper opnieuw problemen te hebben en is aangeklaagd door zijn vermeende slachtoffer. Volgens het meisje zou Tekashi in 2015 zijn meegenomen naar een feestje waar ze naar eigen zeggen werd gedrogeerd. Vervolgens zouden er video’s zijn opgenomen waarop onder meer te zien is dat ze de mannen bevredigd. De video’s in kwestie zouden later door de rapper zijn gedeeld op social media.

De inmiddels volwassen vrouw zegt dat ze destijds niet op de hoogte was van wat er zich afspeelde en eist nu een schadevergoeding. De advocaat van de rapper heeft laten weten de rechtszaak met vertrouwen tegemoet te zien. Het is ‘opmerkelijk’ dat het slachtoffer pas na vijf jaar een rechtszaak aanspant, aldus de advocaat.

Tekashi 6ix9ine werd eerder al veroordeeld vanwege betrokkenheid bij een criminele organisatie. Hij riskeerde een gevangenisstraf van maar liefst 27 jaar maar vanwege verklaringen en informatie over bendeleden, kwam hij vervroegd vrij. Sindsdien heeft de rapper meerdere nummers uitgebracht en een aantal records verbroken.