Romanticus steelt auto van date nummer één om date nummer twee op te halen voor een romantisch uitje

Een romanticus die een vrouw op date had uitgenodigd heeft vervolgens haar auto gestolen en een andere vrouw op date meegenomen.

Verdachte Kelton Griffin uit Memphis in de Verenigde Staten belde het slachtoffer en vroeg haar mee op date. De vrouw was blij verrast en ging akkoord. Kort daarna verscheen de romanticus bij haar voor de deur. Samen gingen ze in haar auto naar een restaurant. Onderweg vroeg Griffin haar om even te stoppen bij een benzinestation ondat hij wat nodig had.

Eenmaal aangekomen bij de pomp vroeg hij haar om sigaren voor hem binnen te kopen. Ze ging akkoord en liep naar binnen om de spullen aan te schaffen voor haar date. Toen de vrouw weer naar buiten kwam was én haar date én haar auto verdwenen.

Na onderzoek bleek dat de man rechtstreeks vanaf de pomp naar een andere vrouw is gereden. Toevallig ook nog een bekende van zijn eerste date. Met date nummer twee is hij vervolgens romantisch naar de drive-in gegaan om een film te bekijken. Daar is de verdachte aangehouden en zit sindsdien vast.