Een Rotterdamse man is in Vlaardingen om het leven gekomen. De politie vermoedt dat het slachtoffer is gestorven ten gevolge van een geweldsincident. Er zijn twee aanhoudingen verricht.

Rond 18.30 uur vertelde een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats dat er in een woning aan de Nieuwe Kerplaats een dode zou liggen. Toegesnelde agnten troffen in de woning een stoffelijk overschot van een man aan. Het bleek te gaan om een 23-jarige Rotterdammer.

Naar aanleiding van gevonden sporen in de woning stelde de politie vast dat er vermoedelijk een misdrijf was gepleegd in de woning. Direct is de woning tot plaats delict gemaakt en is de Forensische Opsporing ingeschakeld. Die gaan nu bekijken wat er zich precies heeft afgespeeld en of de vermoedens kloppen.

Rond 20.30 uur werd in Schiedam een 31-jarige vrouw uit Vlaardingen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de, vermoedelijk, gewelddadige dood van de Rotterdammer. Tevens is de melder ook aangehouden om vast te stellen wat zijn rol precies is/was.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie