Gevangene smokkelt pistool in kont bajes binnen

Een 33-jarige gevangene in Oklahoma heeft een geladen vuurwapen in zijn kont gestopt en de gevangenis binnengesmokkeld. Door een melding van een medegevangene kwamen ze het goed verstopte vuurwapen op het spoor.

Mark Gregory Valdez had zijn uiterste best gedaan om een vuurwapen de gevangenis in te smokkelen wat hem uiteindelijk ook lukte. Hij verstopte een geladen ‘Derringer’ pistool diep in zijn kont en trachtte deze zo de gevangenis in te smokkelen. Al die moeite en werk die hij erin had gestoken bleken niet voor niks te zijn want het lukte hem het vuurwapen binnen te krijgen.

Maar zoals vaak worden mensen gepakt doordat ze hun mond niet kunnen houden. Want een medegevangene was ook op de hoogte van het binnengesmokkelde wapen en vertelde dit door aan de bewaarders.

Deze besloten de inventieve smokkelaar aan een grondig lichamelijk onderzoek te onderwerpen en troffen diep in zijn kont het vuurwapen aan. Na de ontdekking werden er verwoede pogingen gedaan om het vuurwapen eruit te krijgen. Dit mislukte jammerlijk en liep uit op een bloedbad. Na enkele vergeefse pogingen werd hij uiteindelijk overgebracht naar een ziekenhuis waar het wapen werd verwijderd. Valdez mocht na zijn ziekenhuisbezoek, zonder wapen maar wel met kontpijn, terug naar de gevangenis.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl